Επικοινωνία

Βρείτε πληροφορίες επικοινωνίας
με το Akrata Rooms εάν
έχετε οποιαδήποτε απορία.

Δείτε τον παρακάτω χάρτη για να

Βρείτε την

τοποθεσία

Όλη η ομάδα στο Akrata Rooms είναι στη διάθεσή σας και είναι στην ευχάριστη θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τον πιο κατάλληλο τρόπο.Έχετε ερωτήσεις;

Χρησιμοποιήστε την φόρμα για να

επικοινωνήσετε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή προτάσεις; Ενημερώστε μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Θα διαβάσουμε και θα απαντήσουμε σε όλα τα μηνύματα.


Τηλέφωνα

6946783093
6932712393

Διεύθυνση

Παραλία Ακράτας - Αχαΐα - Ελλάδα

Email

info@akratarooms.com


  Πρέπει να ξέρετε

  Πως θα

  Έρθετε;

  Εάν δεν είστε σίγουροι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στα δωμάτια Akrata Rooms τότε σας προτείνουμε αυτούς τους τρόπους για να δείτε ποιος είναι ο καλύτερος για εσάς.


  ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΤΡΑΣ

  Πολύ εύκολα και σε λιγότερο από 60 λεπτά από το λιμάνι της Πάτρας (το οποίο εξυπηρετεί πλοία από την Ιταλία), θα βρίσκεστε στα δωμάτιά μας.


  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Για να φτάσετε στο Akrata Rooms, πρέπει να πάρετε την Εγνατία Οδό, έπειτα την Ιωνία Οδό για Ακράτα. Ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 5 ώρες.


  ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

  Από το λιμάνι του Πειραιά και σε περίπου 100 λεπτά θα βρίσκεστε στα δωμάτιά μας.


  ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

  Μέσω της Αττικής Οδού και της Ολυμπίας Οδού ή μέσω προαστιακού και σε περίπου 150 λεπτά θα βρίσκεστε στην Ακράτα.
  Σχετικά με εμάς

  Είμαστε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει δωμάτια και διαμερίσματα προς ενοικίαση. Με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, εδώ και χρόνια, έχουμε μόνο ικανοποιημένους πελάτες που μας δίνουν το θάρρος να γίνουμε καλύτεροι.